STERK KOZIJNEN

Aluminium kozijnen

De voordelen van
Sterk kozijnen

Hoge isolatie waarde van onze kozijnen
Onderhouds vriendelijk
Keuze's uit verschillende merken
De mogelijkheid om kleuren te combineren zowel binnen als buiten
Oplossing voor alle gewenste afmetingen

Aluminium kozijnen

U kunt kiezen uit meerdere profielen, afhankelijk van de isolatiewaarde die u wilt realiseren hebben wij een passend profiel voor u beschikbaar. De beglazing kan worden uitgevoerd in dubbelglas , triple glas en veiligheidsglas. Wij leveren onze aluminium kozijnen in alle beschikbare ral kleuren. U kunt zowel voor de binnen zijde als voor de buiten zijde uw gewenste kleuren combinatie kiezen. De afwerking van de kozijnen wordt volledig uitgevoerd en wij voorzien het kozijn van een geïntegreerde vensterbank. Het hang en sluitwerk wordt conform de bestaande normen en eisen uitgevoerd (wij leveren het SKG certificaat).

Kozijn soort

Wist u dat de meeste inbrekers hun inbraakpogingen staken als ze na 30 seconden niet zijn binnengekomen? Daarom is het belangrijk voor inbraakveilige kozijnen te kiezen. Onze aluminium kozijnen geven inbrekers geen schijn van kans.
Al onze aluminium kozijnen worden met een meerpuntssluiting gesloten. Op alle opendraaiende en draaikiepkozijnen leveren we standaard inbraakvertragende sluitnokken. De glaslatten zijn onzichtbaar beveiligd en het glas is extra stevig ingeklemd.

Onze leveranciers

Wij werken samen met onze partners op basis van een jarenlange relatie waarbij wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij leveren en installeren onze producten met een garantie termijn van 10 jaar.

Laat jouw kozijn opmeten door één van onze experts

Bel nu naar het onderstaande nummer voor jou afspraak!
06 5730 0752

Veelgestelde vragen over onze kozijnen en plaatsing

Ook enthousiast geworden over
onze kozijnen

Neem contact met ons op
Offerte op maat
Hoge isolatie waarde
Onderhouds vriendelijk
Advies voor subsidie
10 jaar garantie
Copyright © 2023 | Sterkkozijnen.nl | All rights reserved | Ontwerp & realisatie door: Dunico websites & reclame
crossmenu